Skirkite 1,2 proc. GPM  geram tikslui!

VšĮ “Anykščių menų inkubatorius-menų studija” misija – skatinti rajono kūrybinės visuomenės verslumą, plėtoti Anykščių miesto bei regiono bendruomenės ir meno visuomenės bendradarbiavimą, rengti vizualiojo, taikomojo meno, literatūros, teatro, šokio, muzikos projektus, kviečiant ne tik Lietuvos bet ir užsienio menininkus, propaguoti miesto ir šalies kultūrą, taip pat ruošti projektus su meninės pakraipos jaunimo institucijomis, formuoti aktyvią ir kūrybišką jaunąją menininkų kartą, plėsti kūrybinių industrijų veiklą.

Kviečiame prisidėti prie Anykščių krašto kūrybinių industrijų plėtojimo ir skirti 1,2 jau sumokėto gyventojų pajamų mokesčio. Tai Jums nieko nekainuoja, tačiau mums reiškia be galo daug!

Kūryba kuria kultūrą! Ačiū, kad esame kartu!

Užtruksite tik kelias minutes

Elektroninio deklaravimo sistemoje (EDS) prašymą skirti paramą užpildysite lengvai ir greitai, naudodamiesi paramos vedliu užtruksite vos kelias minutes.

Gavėjo paieškos langelyje įrašykite VšĮ Anykščių menų inkubatoriaus-menų studijos identifikacinį numerį – 302054537.

Detalią instrukciją, kaip skirti 1,2 proc. GPM rasite ČIA.  Jeigu turite klausimų ar reikia pagalbos pildant prašymą, maloniai prašome kreiptis tel.: +370 652 44555 arba elektroniniu paštu: info@menuinkubatorius.lt